woensdag 19 oktober 2016

Nieuwe bank!

In het vorige blog had ik het al aangekondigd dat er een andere bank zou komen. En inmiddels is het zover! Vorige week zag ik een mooie bank op Marktplaats. Dus contact gelegd met de verkoper, maar helaas een ander was me voor. Maar een tijdje later kreeg ik een berichtje dat de ander afgehaakt was, en of wij nog interesse hadden! Nou zeker! Vrijdagavond ben ik wezen kijken of het echt wat voor ons zou zijn. En dat was zo!

Maandag heeft Cor via zijn werk een bus geregeld. 's Avonds heeft hij de bank opgehaald. En die staat nu mooi te wezen in onze kamer! Het is echt een heel fijne bank. Hij zit heerlijk en is lekker groot, we kunnen er met gemak languit een dutje op doen. 

De fauteuils van het bankstel dat we hadden, willen we t.z.t. van een andere bekleding voorzien zodat ze er beter bijpassen.De 'oude' bank zijn we nog niet kwijt, dus het staat nu een beetje opgepropt in onze kamer. Van de week laten we het even zo, want we hebben van de week nog een verjaardagsfeestje te vieren, dus dan hebben we gelijk zitplekken genoeg. Alleen ff de fauteuils verschuiven natuurlijk! ;-)

En voor het geval je jezelf afvraagt hoe ik het met onze kinderen voor elkaar krijg om foto's van een opgeruimde kamer te maken... Dat is meestal een kwestie van of 's morgens foto's maken voor het speelgoed opgezocht wordt. Of pas 's avonds als het weer is opgeruimd! Nu is dat in deze tijd van het jaar wat lastiger omdat het op die tijdstippen juist schemerig is in huis. Bovenstaande foto's kon ik daarom pas wat later op de ochtend maken. Dus dit keer moest ik steeds even goed opletten of de rommel buiten beeld bleef! Maar dat was er dus wel degelijk zoals je op onderstaande foto kunt zien. ;-)


Al was dit vergeleken met meestal wel heel bescheiden speelgoedrommel, want ik had alleen Sietze thuis. De rest was op school. Als Lisanne en Gerben bezig zijn, wordt er meestal wel heel wat meer overhoop gehaald!

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie bank! Gelukkig kun je met een camera zelf bepalen wat je vastlegt...en bijsnijden kan ook wel eens handig zijn ;-).

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 't is inderdaad een mooi bank. Hij ziet er heel goed uit voor een tweedehandsje. Hopelijk kun je je oude bank binnenkort 'doorschuiven' naar een andere eigenaar.
  Groetjes,
  Barry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige bank en inderdaad lekker groot.
  Leuke uitdaging, hè? Foto's maken op zo'n manier dat je 'rommel' niet te zien is...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En dat mag toch ook, 't zijn kinderen. Juist gezellig als je ziet dat er in een huis geleefd wordt..
  Die bank is prachtig, een mooie koop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig Lydia, dat het gelukt is met de bank!
  Hihi en nu nog de oude kwijt inderdaad...

  BeantwoordenVerwijderen