maandag 31 oktober 2016

Genieten van de herfst!

Vandaag waren de kinderen nog een dag vrij van school i.v.m. een studiedag. Wat troffen we dat met het weer! Het was vandaag zo'n prachtige herfstdag! Heerlijk om juist vandaag nog een extra vrije dag te hebben. We zijn vanmorgen daarom ook even naar het bos geweest. Eerst hebben we zo'n anderhalf uur op ons gemak door het bos geslenterd. Alle paddestoelen bewonderd. En heel mooi sterretjesmos. Mooie herfstblaadjes, takjes, eikeltjes, etc. geraapt. Kortom, genoten van de natuur en het mooie weer.
Toen we weer terug waren bij het parkeerterrein was de ochtend wel zo'n beetje om. We hadden broodjes bij ons. En dus legden we een kleedje in de zon neer en hebben daar nog op ons gemak zitten picknicken.
Al met al hebben we een paar fijne uurtjes in het bos doorgebracht! Genoten van deze prachtige dag! Wat een uitzonderlijk mooi weer voor eind oktober!


2 opmerkingen:

  1. Ja zo'n dag moet pakken hé, heerlijk in de buitenlucht en de natuur is op z'n mooist nu. Hier zaten we ook heerlijk nog buiten te genieten. Een super dag.

    BeantwoordenVerwijderen