maandag 15 augustus 2016

Fietsen!

Cor had vandaag weer zijn eerste werkdag na de vakantie. Die was veel te snel voorbij. De schoolvakantie van de kinderen is hier nog maar op de helft. Nog drie weken te gaan. Gelukkig was het vandaag prachtig weer. Dus vroeg ik aan de jongens of ze zin hadden om een stukje te gaan fietsen. Daar hadden ze wel oren naar. Sietze wat eerder op bed gelegd voor zijn middagdutje, en hem om een uur of 2 al weer wakker gemaakt. En daarna stapten we op de fiets. We zijn over de dijk richting Kerkdriel gefietst. Een paar keer de dijk afgegaan om te proberen bij het water te komen. Ergens bij een visstek lukte dat.

Daarna nog even doorgefietst naar de zandmeren. Een poosje op een bankje gezeten om wat te drinken en een snoepje te eten. 

En toen weer terug naar huis gefietst. 
Het was maar heel eenvoudig, maar de kinderen vonden het erg leuk!

3 opmerkingen:

  1. Het hoeft soms niet veel te zijn toch. Ahhh nog drie weken, bij ons gaan de kids volgende week alweer. Mijn jongste naar de middelbare bbrrrr. Zelf ben ik nog een week vrij, heerlijk alles wegwerken, jongste beetje begeleiden met alles en huis weer gezellig maken evenals de tuin. Beetje herfstproof zullen we maar zeggen.
    Groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen