dinsdag 29 december 2015

Nog een dag eropuit!

Gisteren brachten we drie van onze vier kinderen naar Zeeland om daar twee nachtjes bij opa en oma te gaan logeren. Leuk voor de kinderen, en hopelijk ook voor opa en oma :-) Maar ook voor ons! We maakten van de gelegenheid gebruik om er nog eens op uit te gaan. Momenteel zijn we bezig met een zolderverbouwing. (Daar laat ik binnenkort wel meer van zien.) En verder hopen we ergens in 2016/2017 onze keuken te gaan vernieuwen. Voor het één hadden we nog wat materiaal nodig, en voor het andere in eerste instantie vooral nog ideeën. En dus bezochten we vandaag een aantal handelaren in oude bouwmaterialen. Heel leuk, en heel inspirerend!

Als laatste bezochten we aan het einde van de middag 't Achterhuis in Udenhout. We waren daar nog nooit geweest en keken dan ook onze ogen uit. Prachtige materialen, mooie showroom, alles prachtig opgesteld en gedecoreerd! Op een gegeven moment heb ik mijn telefoon er maar bij gepakt om foto's te maken. Kunnen jullie ook meegenieten! 
    


 
 

 


  6 opmerkingen:

 1. Mooie showroom, daar kun je vast wel iets van je gading vinden:-)
  Groet, Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi daar hè, wij zijn vandaag geweest ;-)

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar weet je toch niet wat je moet kiezen.....alles is mooi!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel voor deze prachtige foto's !
  Wij zijn er ook eens geweest. Voelde net als een snoepwinkel. En inderdaad, alles even mooi.

  Lieve groetjes,
  Sanny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt een hoop inspiratie opgedaan, denk ik zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ja daar is het zo mooi! een van mijn favorieten, we hebben daar eigenlijk alles voor in huis vandaan, de vloeren, schouw en zelfs ons ijzeren toegangshek haha, het is daar inderdaad net een snoepwinkel!
  Liefs, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen