maandag 14 december 2015

Caravan opknappen

Een tijdje terug vertelde ik dat we een caravan hadden gekocht. Een hele tijd heeft deze bij ons op de dam gestaan naast ons huis. 


En geregeld hebben we erin geklust. Het was nl. een oudje en we wilden er het e.e.a. aan opknappen voor de caravan naar de stalling zou gaan. 

Een paar foto's van hoe het interieur was:
We dachten het klussen in een paar weken wel voor elkaar te hebben, maar het kostte iets meer tijd. Langzamerhand werden we het wel een beetje zat. Het was toch wel een beetje een sta-in-de-weg. Dus rondden we vorige week de belangrijkste klussen af en hebben hem weggebracht. Het is nog niet helemaal af, maar het meeste is toch wel gebeurd. Cor heeft de keukenkastjes vernieuwd en het e.e.a. veranderd aan de verlichting. 


Ik heb alles wat donker was licht geverfd, de kussens van nieuwe bekleding voorzien, en nieuwe gordijntjes genaaid. Die moeten overigens nog opgehangen worden. De schuifdeuren bij de zithoek haalden we weg. En ook de deurtjes van een paar bovenkastjes. Wat meer licht, wat meer open.Op het wandje naast het toilet zat een soort stoffen paneel. Dat haalden we eraf. Het achterwandje werd ook licht geverfd en nu hangen er een paar leuke tijdschriftenbakken.Het enige wat nog moet gebeuren is een ander zeil op de vloer. We hadden nog een stuk liggen op zolder. De rol ligt al in de caravan, maar het kwam er niet meer van om deze op maat te snijden. Dus dat doen we volgend jaar.

En natuurlijk vakantieplannen maken!


8 opmerkingen:

 1. Gelukkig zijn jullie inmiddels wel ver gevorderd, zodat jullie tegen de tijd dat jullie op vakantie gaan niet nog eens van alles moeten doen. De caravan ziet er van binnen mooi uit!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooooh wát gaaf! Ik zou zo graag een caravan opknappen. Ooit komt het er van!

  Liefs,
  Lola

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee wat leuk. Hij is goed opgeknapt zeg! Jullie zullen daar met veel plezier mee gaan kamperen, dat weet ik zeker. Hier ook een caravan. Daar hebben we niet veel aan hieven doen. Maar vroeger hadden we een iets oudere die ik toen ook helemaal opgeknapt heb. Dat geeft zoveel eer vanje werk he.
  Wist he dat er op FB ook een aparte groep is: pimp je caravan nl. Daar komen ook altijd heel veel leuke ideeeen voorbij.


  Lieve groetjes,,
  Sanny (sanny's life)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit. Wat heet oud? De onze is 23 jaar en kan nog best wat jaartjes mee al vertoond hij hier en daar wel wat gebreken en de meeste dingen die stuk gaan zijn niet meer in de handel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo, wat een mooie caravan en nog een jonkie vergeleken met die van ons, ik geloof dat ie uit '63 komt... En hij is nog heel goed ( dankzij onderhoud). Wij hebben hem ook gepimpt, het is inderdaad best nog wat werk, ik was ook blij toen het klaar was. Op mijn Pinterest onder caravans kun je twee foto's van de onze vinden. In het Beierse Woud kwamen we van de zomer Petra tegen, zij heeft met foto's van haar (of hun) caravan op Caravanity gestaan.http://www.caravanity.nl/samen-spelen-samen-delen/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was al een paar keer langs haar gelopen en heb toen de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ik even binnen mocht kijken. Echt geweldig, heel licht. Zij wilde natuurlijk ook even bij ons kijken. Ik heb ieder jaar wel buren die even binnen komen gluren omdat ze al de gordijntjes of het behangetje hebben gezien...:-) Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. i love vakantieplannen maken :)...
  je vakantiehuisje ziet er nu al goed uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is al een hele verbetering! Leuk gedaan! Succes met de rest volgend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen