woensdag 1 juni 2016

Sfeerfoto's

Vanmorgen pakte ik de camera erbij om weer eens wat sfeerplaatjes in de woonkamer te maken. Toch leuk om af en toe eens zo'n rondje te doen. Al is er de laatste tijd niet veel veranderd. (Wegens te druk met andere dingen...) Toch merkte ik bij het foto's maken en terugkijken dat er toch hier en daar wel wat kleine dingen van plaats veranderd zijn.
Zo vond ik een tijdje terug bovenstaande kruik/vaas bij de kringloop.
Ik vind het nog steeds een geweldige vondst!Bij het rondje foto's maken viel m'n oog ook op het speelhoekje van Lisanne. Ergens vorige zomer nam ik een keer bij de kringloop een leuk poppenbedje mee. Hij was zachtgeel met mintgroen geverfd. Best schattig, maar niet echt mijn kleur... Dus toen ik van de winter boven aan het verven was, gaf ik ook het poppenbedje een grijs laagje verf. Later maakte ik van wat restlappen nog nieuwe hoezen om het matrasje, dekbedje en de kussentjes. Nog een fleurig gehaakt dekentje erbij. En de pop kan weer heerlijk slapen. En ook niet onbelangrijk: het poppenmoedertje was er erg blij mee!Verder heb ik zelf de laatste week al heel wat uren achter de naaimachine doorgebracht. Het resultaat hoop ik jullie later deze week te laten zien als het helemaal klaar is...
Maar hier alvast een kleine sneak preview:4 opmerkingen:

 1. Wat een lief bedje, hoekje voor pop en poppenmoedertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sfeervolle foto's laat je zien en ik gok dat de laatste foto een vouwgordijn laat zien. Maar wie weet zit ik er wel helemaal naast!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi foto's! En dat poppenbedje is leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellige post!
  Leuk je poppenbedje metamorfose♥
  Enne..zijn dat mooie linnen vouwgordijnen?Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen