donderdag 21 juli 2016

Vorderingen op Jochem's kamertje!

Een tijdje terug vertelde ik dat we Jochem's kamer ook zouden aanpakken. Ik dacht toen met een maand of 2 daar wel klaar te zijn. Maar dat is niet helemaal gelukt. Toch vind ik het wel leuk om vast de vorderingen met jullie te delen. Over nog een tijdje volgt dan het uiteindelijke resultaat!


Het raamkozijn en de verwarming werden lichtgrijs geverfd. Ik naaide ook voor zijn kamertje vouwgordijnen. En hij kreeg een nieuw dekbedovertrek.De kast verfde ik heel lichtgrijs en het behang donkergrijs. Het plafond werd opnieuw gesaust en er kwam een nieuwe, stoere lamp aan te hangen.


Op bovenstaande foto kun je zien dat we nog niet klaar zijn. Het laminaat moet er nog uit. Dan moeten er nieuwe plinten gezet worden. En dan kunnen we tenslotte de nieuwe vloerbedekking laten leggen. Ook is het de bedoeling dat er in deze hoek nog een bureau van steigerhout komt.


 Nog niet klaar... maar al wel een heel verschil met hoe het was! 

4 opmerkingen:

 1. Dat gaat helemaal de goede kant op...de kamer wordt nog stoerder dan het al was!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een stoere jongenskamer, heel erg leuk.
  Gr. coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, met al dat steigerhout! Mooie, stoere kamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Lydia,

  Via via kwam ik op jouw blog terecht! Ik heb bijna al je berichten terug gelezen en wat ben jij creatief zeg! Zoek met woonaccessoires als met de naaimachine. Knap dat je zelf vouwgordijnen maakt, lijkt me echt een enorme klus! Het kamertje van je zoon is super gaaf geworden! Leuk ook die vazen op de kast.volgens mij zag ik deze pas ook bij de Kwamtum,kan dat? Gaaf zijn ze! Ik ga je volgen hoor!

  Groetjes Marieke
  rustiekbijmariek.blogspot.nl


  BeantwoordenVerwijderen