vrijdag 15 juli 2016

De allerleukste kringloop van Nederland!

Vanmorgen ben ik weer eens naar de kringloop in Almkerk geweest. Dat is wat mij betreft echt de allerleukste kringloop van Nederland! Niet dat ik in alle kringlopen ben geweest... ;-) Maar toch! Een ontzettend leuke kringloop! Als je een keer in de buurt bent moet je er zeker even een bezoekje brengen! Om een indruk te geven van de sfeer daar, heb ik er vanmorgen wat foto's gemaakt.Ik ben natuurlijk niet met lege handen naar huis gegaan...
Onder andere de dingen op de foto hierboven nam ik mee. Een grote kruik... lelijk van kleur, maar prachtige vorm en maat. Wat tijdschriften, heerlijk voor de vakantie. Wat Maastrichts aardewerk en oude bakvormen. Voor de kleintjes ging er ook nog wat speelgoed mee. Al met al was het weer een geslaagde tocht!

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat je zo geslaagd bent. Die kringloop zie er wel erg net uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WHOW wat een kringloop dat zou ik de onze maar een kringloopJE noemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt wel een 'normale' huiskamer, zo te zien is het een mooi pand. Je bent goed geslaagd, dat blijft leuk bij een kringloop. De laatste tijd scoor ik weinig aanwinsten meer, maar alleen het er doorheen wandelen vind ik al heerlijk om te doen. Jammer dat deze kringloop hier niet in de buurt is.

  Fijne dag! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen