dinsdag 17 november 2015

Vervolg...

De laatste keer schreef ik een blogje over wat gezellige aanpassingen van ons toilet. Dat kreeg onverwachts nog een vervolg. In het toilet hing al jaren een nogal fantasieloze plafonnière. Gewoon zo'n simpel ding, met zo'n matglazen bol. Vanaf het begin heb ik dat ding nooit mooi gevonden. Maar ik wist nooit goed wat ik daar wel wilde. Regelmatig als ik een keer bij een bouwmarkt, kringloop of rommelmarkt rondliep keek ik of ik iets anders kon vinden. Maar nooit kwam het ervan. Tot ik vorige week bij de Praxis liep en daar een stoere spot zag hangen. Dat vond ik wel wat! En omdat hij niet duur was, nam ik hem mee. 

Thuisgekomen haalde ik de andere lamp van het plafond, met de gedachte snel even de nieuwe op te hangen. Maar dat viel tegen. Want onder de oude lamp bleek de verflaag van het plafond beschadigd te zijn. Lang geleden had ik het plafond in het toilet auberginekleurig geverfd. Maar dat was onder de lamp dus op een paar plekjes beschadigd, waardoor je witte vlekken zag. En omdat de nieuwe lamp een kleinere diameter heeft, zou je dat blijven zien. 

Dus een restje muurverf in de kast gezocht en toen moest het plafonnetje eraan geloven. Geïnspireerd door een blog van de Meidenmuts besloot ik eens een 'kalkverflook' uit te proberen. Ik vind het zelf best leuk geworden!4 opmerkingen:

 1. Dat is zeker een leuke spot Lydia en tegen dat donkere plafond komt ie mooi uit. Het plafond is ook goed gelukt!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er sfeervol uit, en een heel leuke spot!!

  Liefs
  Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker een gave stoere spot. En je plafond is heel mooi geworden!

  Groetjes,
  Sanny

  BeantwoordenVerwijderen