woensdag 14 mei 2014

Voortgang met haken...

't Is al een tijdje geleden dat ik iets schreef en liet zien van de deken die ik aan het haken ben. Maar dat heeft ondertussen echt niet stil gelegen hoor! Steeds haakte ik het wekelijkse 'huiswerk' van de CAL. En af en toe deed ik een paar toeren extra ertussen. Het begint al een flinke lap te worden...



Maar ja... natuurlijk ben ik weer graag met meerdere dingen tegelijk bezig...
En dus ben ik 'als tussendoortje' bezig met nóg een deken. Eentje van granny's. Het leuke is dat ik in deze deken, naast nieuwe kleurtjes, ook allerlei oude restjes acryl / wol / etc. aan het wegwerken ben. 


Eerst haakte ik 25 granny's. Ben toen een tijdje aan het puzzelen geweest om ze mooi neer te leggen. En daarna haakte ik ze met wit aan elkaar. Zo had ik al een mooi beginnetje. Nu ik de kleurverdeling voor mezelf een beetje duidelijk heb, haak ik de rest van de deken de granny's er gelijk aan. En zo 'groeit' er dus nog een deken onder mijn handen vandaan!



Standaardvraag van Cor: 'wat moet je ermee???' 
Mijn antwoord: 'dat weet ik niet...'  ;-))
Lekker flauw hè!
Maar ja, als je iets leuk vind om te doen, dan hoeft het toch niet altijd persé nuttig te zijn!? Waarschijnlijk komen ze van de zomer op de camping best wel van pas. (Al is het nog maar de vraag of ze tegen die tijd groot genoeg zijn...)

3 opmerkingen:

  1. Prachtig Lydia! Anders kun je er altijd nog een leuke give-away van maken, haha!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat je ermee moet? Het is toch een heerlijke bezigheid ;) Dát is belangrijker vind ik :D

    BeantwoordenVerwijderen