dinsdag 7 maart 2017

Weer wat veranderingen!

Er verandert de laatste tijd nogal eens wat hier in huis. Zo ook de laatste weken! Ik kan momenteel ff niet verder met het schilderwerk in de keuken omdat eerst de stucadoor nog moet komen. Maar we zitten natuurlijk niet stil. Bij de renovatie van onze keuken hebben we ook wat bovenkastjes weggehaald. Maar ja, dan moeten de spullen die daarin stonden natuurlijk nog wel elders een plekje krijgen. Zodoende was ik onlangs bezig met het uitzoeken en opnieuw 'inrichten' van de keukenkasten. En toen ik zo alles onder handen had, viel me op dat de verf van de buffetkast er niet meer echt super uitzag. En toen ik een dag of wat later niet zoveel omhanden had, besloot ik vrij impulsief om daar maar eens wat aan te gaan doen!
En zo was weer een paar dagen verder de kast voorzien van een nieuw laagje verf! Wel gelijk weer een ander 'kleurtje' natuurlijk. Als je dan toch bezig bent... Verandering van spijs doet eten, nietwaar!
De kast is nu niet meer grijs, maar antraciet. En hij heeft nieuwe knopjes gekregen. Hij is net weer als nieuw!
 
 
Zo zag de kast er eerst uit
Ook in de kamer is er wat veranderd. Zoals jullie wellicht nog wel weten, hebben wij in de herfst onze bank ingeruild voor een groter exemplaar. De fauteuils van ons bankstel hebben we toen nog gehouden met het idee om die opnieuw te bekleden o.i.d. Maar bij nader inzien vonden we dat toch een te kostbare optie worden. Dus hield ik alweer een tijdje Marktplaats etc. in de gaten of er iets leuks langs kwam. En vorige week lukte het om een leuke deal te sluiten, en hebben we onze twee fauteuils ingewisseld voor een antraciet tweezitsbankje. Qua model lijkt hij trouwens wel heel erg op onze vorige bank, maar qua kleur past deze veel beter. Maar 't is wel net stoelendans hier!
  
Ik ben erg blij met de veranderingen!
 
En hoewel het voorjaar steeds meer nadert, genieten we hier toch nog regelmatig van kaarsjes en de kachel aan.
  
Fijne week verder!
En voor wie dit vanavond nog leest: welterusten!
 


 

3 opmerkingen:

 1. Wat een verandering! Dat ziet er allemaal heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat goed zeg de banken zo bij mekaar. En wat een lef om aan je kast te beginnen, ik ben zo'n scheiterd wat dat betreft. Ik ga eens even kijken wanneer ik bij je langs kan komen voor de poer.
  Groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kast is mooi geworden al zie je nu vast het stof er op);. Fijne bank staat goed maar zit hij lekker!

  BeantwoordenVerwijderen