maandag 23 mei 2016

Kamperen in de meivakantie

De meivakantie ligt al weer twee weken achter ons. En aangezien het herfstachtige weer van vandaag al mijn zin om aan het werk te gaan beneemt, heb ik besloten eens een rustig rommelochtendje in te lassen. Een prima moment om eens terug te kijken naar de foto's van de meivakantie!

Kijken jullie mee?

In de meivakantie zijn we voor het eerst met onze eigen caravan wezen kamperen. In de volgende blog hoop ik jullie meer te laten zien over hoe we onze caravan opgeknapt hebben.
Maar nu eerst wat foto's van het kamperen zelf.

Met het weer hebben we erg geluk gehad. Want de eerste week van de meivakantie was het niet zulk geweldig weer. Gelukkig hadden we voor de tweede week geboekt, een midweek. En toen was het juist heerlijk weer! We hebben echt genoten!
We hebben een midweek gestaan op Camping Bakkum. Deze camping ligt in het duingebied aan de Noordzee. We hadden prachtig weer, dus de voortent kon overdag lekker open. In het zijtentje sliepen Jochem en Gerben.

Omdat het natuurlijk duingebied is, stonden we op zandgrond. Ideaal voor de kinderen, want die konden heerlijk graven voor de tent!
In de voortent hadden we ook een lekker speel- en relaxhoekje gemaakt. Wollen deken op de grond om lekker op te kunnen spelen. Klein strandstoeltje met een schapenvachtje er in. Een loungekussen en wat plaids. Vooral Lisanne kroop 's morgensvroeg, als het nog kil was, graag even in het stoeltje met een dekentje erbij!

Gelezen en geknutseld werd er ook!
En natuurlijk gingen we naar het strand. Al zijn we er overigens maar 1 keer geweest. Het was nog best een eind sjouwen met de kleintjes en al het strandspeelgoed! Een bolderkar was wel handig geweest... Maar die hadden we niet. Het eerste stuk gingen we met de fiets, maar we konden niet zo dichtbij komen als we dachten...

 
Gerben kon het natuurlijk niet laten om in zo'n prachtige boom te klimmen!


Het was nog een aardig eindje sjouwen door de duinen voor we er waren...
Maar eenmaal op het strand was het genieten!


 Het midweekje was om voor we het wisten. We hebben het echt heerlijk gehad en zien daarom nu nog meer uit naar de zomervakantie!


7 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's. Jullie hebben het goed naar de zin gehad zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie boften inderdaad erg met het weer. In de zon is het tenslotte veel leuker dan wanneer het veel regent. Aan de kids is ook goed te zien dat ze er van hebben genoten.

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk genieten! Fijn dat het weer goed was.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor Bakkum en fantastisch toch dat jullie precies in de mooie week waren!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vroeger logeerde ik altijd bij mijn tante in Bakkum ik koester daar mooie herinneringen aan. Ik zie wel aan de foto's dat jullie heerlijk genoten hebben. Zo leuk om te zien.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh...als ik deze foto's zie krijg ik spontaan zin in de zomervakantie, heerlijk kamperen!
  Jullie stonden op een mooi plekje en hadden er super weer bij! Heerlijk om zo even te ontspannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh...als ik deze foto's zie krijg ik spontaan zin in de zomervakantie, heerlijk kamperen!
  Jullie stonden op een mooi plekje en hadden er super weer bij! Heerlijk om zo even te ontspannen!

  BeantwoordenVerwijderen