woensdag 22 januari 2014

Zolderverbouwing

 Afgelopen weekend hebben we de verbouwing van de zolder weer opgepakt. 
Het is inmiddels zo'n twee jaar geleden dat we op de achterste helft van de zolder een nieuwe dakkapel plaatsten en daar een mooi kamertje maakten voor Jochem en Gerben.
Nu vonden we het eens tijd worden om de voorste helft van de zolder aan te gaan pakken, zodat de jongens ieder een eigen kamertje krijgen.
Omdat we de indeling wilden aanpassen heeft Cor afgelopen zaterdag alle oude binnenwanden op de zolder gesloopt. En nu ziet het er dus uit zoals op deze twee foto's....We hebben geen plek om de spullen ergens anders op te slaan, dus die zullen de komende tijd nog wel eens heen en weer gesleept moeten worden.
Overigens is de helft van alles wat je op de foto's ziet pakketten Rockwool. Dus als Cor klaar is met isoleren van de zolder, dan zijn we de helft van de rommel ook alweer kwijt!

Het is onze bedoeling om de schuine punt (zie eerste foto) bij het kamertje te trekken en daar een soort bedstee van te maken. Die punt was eerst opbergruimte, maar die offeren we graag op om het kamertje wat ruimer te maken.

Onderstaande foto's komen van Pinterest. Zoiets willen we in die schuine punt maken.

bedstee dutch

Bedstee erug leuk zo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten