maandag 30 maart 2015

Update

Tijd voor een blog-update!

Zoals jullie wel zien heb ik de layout van mijn blog een make-over gegeven. Ik was de kleur een beetje zat en wilde liever wat neutralers. Grijs vind ik een mooie basiskleur. De laatste tijd pas ik die in huis ook veel toe, en vond ik het dus wel passend dat ook op mijn blog te doen!


Ook heb ik in de leeslijst een aantal andere blogs toegevoegd. In mijn favoriete tijdschrift Wonen Landelijke Stijl staat de laatste tijd een leuke rubriek over woonbloggers. En zo 'vond' ik een aantal mooie woonblogs in de stijl die ik erg mooi vind. Neem ook maar eens een kijkje bij deze blogs!

Ik hoop dat deze aanpassingen op mijn blog me ook inspireren om weer wat vaker te bloggen... Momenteel is het in ons gezinnetje met baby natuurlijk lekker druk, waardoor het bloggen er gewoon een beetje bij inschiet. Daarom nu even een snelle update van de afgelopen tijd!

Drie weken geleden hadden wij een hectisch weekend. Sietze moest toen onverwacht vanwege een virusinfectie in het ziekenhuis worden opgenomen. Gelukkig knapte hij na een paar dagen weer op en mochten we naar huis.In die 4 dagen in het ziekenhuis had ik behalve de verzorging van Sietze weinig om handen. Dus de gelegenheid maar te baat genomen om weer eens verder te haken aan granny's voor mijn lapjesdeken. En zo haakte ik eenheden stapeltje granny's. Later thuis kwam ik erachter dat ik granny's van 4 toeren had moeten maken ipv 3. En dus moest er overal nog een randje omheen. Dat is inmiddels gebeurd en heb ik ze aan de deken gehaakt.

Verder zijn we van lieverlee gestart met de voorbereidingen voor de moestuin voor dit jaar. De tuin is omgespit. En zodra het weer het gaat toelaten kan het gefreest worden zodat e.e.a. zaaiklaar is. We hebben de afgelopen weken thuis al wel vast wat tomatenplanten en koolplantjes voorgezaaid.

Vorige week had ik een keer een uurtje over en toen ben ik eventjes naar de kringloop in Zaltbommel geweest. Toch weer een paar leuke vondsten gedaan! Een paar borden, een echt leren tas en een vintage waterpas.
En als afsluiter van vorige week haalde Jochem zijn zwemdiploma A!
  


2 opmerkingen:

  1. Mooie je vernieuwde blog met die grijstinten, zou hier ook passen. Fijn dat het weer goed gaat met de zoon. Diploma A is onmisbaar. Gefeliciteerd. Heel mooie krinloopvondsten. Fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo tante Lydia, Gefeliciteerd met Jochem z`n zwemdiploma! wat leuk zo de nieuwe blog, en wat een lieve foto van Sietze :)
    Groetjes van Corina

    BeantwoordenVerwijderen